Bakonyoszlop

2015.06.16. 07:26

Gyermeknap Bakonyoszlopon

Bakonyoszlop – Gyermeknapot szerveztek Bakonyoszlopon, az eseményre szeretettel várták a kicsiket és nagyokat, anyukákat és apukákat.

Kiss Milán

A ragyogó napsütésre nem is volt panasz, mindenki talált magának megfelelő játékot, elfoglaltságot. A versenyszámok között szerepelt a családi totó, melynek kitöltése során minden szülő együtt törte fejét a gyermekeivel. Kézműves foglalkozáson óriási buborék fújót készíthettek a gyerekek két bot és egy hosszú madzag segítségével. Szappanos vízbe mártva, és a levegőbe emelve óriási szappanbuborékot készíthettek. A bakonyoszlopi totó, a családi rejtvény egész családokat gondolkodóba ejtett. Az ügyességi feladatok között szerepelt söprűs játék, csoki evő verseny és bicikliverseny. Sorversenyeken is kipróbálhatták magukat a gyerkőcök. A zsákban futásnál vidáman estek-keltek, míg a szülők oldalról szurkoltak a lányoknak és fiúknak. Kisebb foci is kerekedett, melybe a lányok is szívesen beszálltak és örömmel lődözték a gólokat a fiúk kapujába. Akinek kedve támadt, arcfestéses technikával pillangóvá, tigrissé változhatott, vagy éppen valamilyen dekoratív figurát készíttethetett arcára, vagy karjára. A nap fénypontjaként, szinte észrevétlenül érkezett egy bűvész. Trükkjeivel elkápráztatta a nézőközönséget.  A gyermeknapot támogatta a Községi Önkormányzat, szülők, valamint Németországból érkezett felajánlás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!