Alsóörs

2017.02.18. 14:10

Alsóörs legjobb sportolóit díjazták

Alsóörs - Tizennyolcadik alkalommal díjazták a település legjobb sportolóit. Zsúfolásig megtelt a sportcsarnok, több mint háromszáz ember mulatott.

Szendi Péter

Az estét Hebling Zsolt polgármester köszöntése indította. - A rendezvény célja a 21 éves sportegyesület működésének elősegítése. Hiszen a négy szakosztályban közel 200 sportoló öregbíti a település jó hírnevét és tartja fontosnak az egészséges, tartalmas szabadidő-eltöltést - kezdte a falu első embere, aki egyben az egyesület elnöke is. A polgármester kiemelte, hogy a település számára nagyon fontos a sport, és örömét fejezte ki, hogy sokan eljöttek a bálra és beszélgethetnek kötetlenül egymással.

A rendezvényt Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, az est egyik fővédnöke nyitotta meg. Méltatta az egyesület több évtizedes tevékenységét. Örömét fejezte ki, amikor elsőként megalakult a kézilabda-szakosztály, akiket követtek a labdarúgók és az íjászok. Az, hogy közel kétszáz sportolója van az egyesületnek az önkormányzat munkáját is dicséri, egyben hangsúlyozta az edzők kiváló szakmai tevékenységét. Ami még örvendetes, hogy az egyesület nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásképzésre.

Ezután került sor a sportolók díjazására. Női kézilabdában Goreczka Katarzyna, férfikézilabdában Csiszár Péter, íjászatban Fekete Barna, ifjúsági íjászatban Bucsy Benjamin, míg labdarúgásban Tromler Kálmán kapott elismerést.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elkápráztatta a nézőket fellépésével az Acro Dance, a jó hangulatról pedig a környék legnépszerűbb együttese, a Búgócsiga gondoskodott. A bálozók hajnalig ropták a táncot. Hebling Zsolt lapunknak elmondta, hogy az este nem jöhetett volna létre Ferenczy Gábor és csapata nélkül. A finom, ízletes vacsorát az alsóörsi óvoda főzőcsapata varázsolta a vendégek asztalára, nekik szintén köszönetét fejezte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!