Állatvilág

2015.05.04. 11:23

Tudod-e, hogy ki vagyok? - Újra állatkerti csatangolásra hívjuk olvasóinkat

Az Állatkerti barangolások – veszprémi állatkert című matricás albumhoz kapcsolódóan szeretnénk meginvitálni olvasóinkat egy kis csatangolásra az állatok világába.

Szám Dorottya

Minden héten két alkalommal, kedden és csütörtökön a matricás albumban található állatokkal kapcsolatos feladványt teszünk fel. A kérdésre beküldött helyes megoldásokkal értékes ajándékokat nyerhetnek!Mai feladványunk: Jellegzetes, hajlott formájú csőröm van, mellyel beszívom a vizet és az iszapot. Ebből szűröm ki a puhatestűeket és az apró finom falatokat. Tudod-e, hogy ki vagyok?

A válasz lehet az állat neve vagy az őt ábrázoló matrica száma. A heti két (keddi és csütörtöki) kérdésre legalább egy helyes választ kell elküldeni a [email protected] e-mail címre az aktuális játékhét szombati napjáig. Kérjük, a nevet, címet adják meg a megfejtők, hiszen a nyereményeket csak így tudjuk eljuttatni részükre. Egy e-mail címről csak egy személy játszhat. Minden e-mail címről csak maximum két választ tudunk elfogadni.

A helyes megfejtést beküldők között hetente kisorsolunk egy Sobri kalandparkba szóló családi karszalagos belépőt, valamint öt helyes megfejtő 10 matricacsomagot nyer. Ezt követően május 27-én az összes beküldő között kisorsolunk egy wellness-pihenést. A nyerteseknek a nyereményeket postai úton küldjük meg.

A helyes válasz megadásához segítséget nyújt az Állatkerti barangolások – veszprémi állatkert matricás album, melyet a készlet erejéig, a hozzá való matricákkal együtt megyekártyás előfizetőink megvásárolhatnak ügyfélszolgálati irodáinkban. A matricás album ára megyekártyás előfizetőinknek mindössze 110 forint, egy-egy csomag matrica, csupán 70 forintba kerül.

Címkék#állatkert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!