Társkeresés: a kutya,- vagy a cicatartók a szexibbek?

2017. február 28., 11:00 forrás: Vas Népe
komment
Egy kanadai társkereső oldal végzett felmérést: a kutyásokat vagy a macskásokat találják vonzóbbnak a szinglik.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kiderült: a kutyatartók viszik magasan a pálmát, de nem csak tartós kapcsolat céljából. Szexuálisan is vonzóbbak, mint azok, akik macskával osztják meg az életüket.

Az eredmény szerint a megkérdezett ezer ember 63 százaléka vélte vonzóbbnak a kutyásokat, 18 százalékuk pedig a macskásokat. A fennmaradó 19 százalék viszont egyáltalán nem találta vonzónak azt, ha valaki egy állattal osztja meg az életét.

Szexuálisan is vonzóbbak, akik kutyával osztják meg az életüket
Fotó: Lifewithdogs

A társkereső tapasztalatai szerint a párkereséskor sokan figyelembe veszik, hogy a másik fél tart-e állatot, illetve milyet. Sőt, szerintük a randizók túlnyomó része, 72 százaléka azt is ki tudja következtetni, milyen lehet a személyisége a kiszemelt partnernek, miután látta, milyen állatot tart. A társkereső pszichológus szakértője, Salama Marine szerint ezek a megfigyelések helytállóak: az, hogy milyen állatot tartunk, jól jelzi mások számára az egyéniségünket, lehetséges viselkedésünket.

- Mivel az állattartás, különösen az olyan aktív kedvencek esetében, mint amilyenek a kutyák, elkötelezettséget, odaadást és felelősségvállalást kíván. Az állattartókat ezért már első pillantásra is kedvesnek, barátságosnak képzeljük el ismeretlenül is, és könnyebben feltételezzük róluk, hogy képesek elköteleződni egy hosszú kapcsolatra - nyilatkozta az eredmények alapján a szakértő.

 

2017. február 28., 11:00 forrás: Vas Népe

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...