Állásbörze rovat

2017.03.22. 09:40

Yanfeng Automotive Interior Systems Kft. - Pápa

Bemutatkozó

2015-ben alakult a Yanfeng Automotive Interiors, amely a Yanfeng Automotive Trim Systems Co., a SAIC Motor Corporation Limited (SAIC Motor) és egy globális, több iparágban érintett vállalat, a Johnson Controls vegyesvállalata.

A Yanfeng Automotive Interiors a világ vezető beszállítójának számít a műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtólemezek, padlószinti, illetve fej feletti konzolok területén. Sanghaji központjával, a vállalat 17 országban 90-nél is több gyártó- és fejlesztő központot működtet, globálisan pedig több mint 28 000 alkalmazottat foglalkoztat.

Magyarországon egyedüliként Pápán üzemelő gyáregysége jelenleg 36 000 m2-en négy gyártóüzemben készít a kategóriájukban legjobb gépjármű-utastéri elemeket, felhasználva a bőripar kiváló eredményeit. Az itt gyártott kimagasló minőségű termékek a megrendelő elvárásait kiszolgálva lehetővé teszik a sportostól az elegáns megjelenésű belső tér kialakítását, érzelmeket és szenvedélyt kölcsönözve az utastérnek.

A pápai gyáregység a több mint 2000 fős munkavállalói létszámával jelenleg a legnagyobb a Yanfeng szervezeten belül.

A vállalat vezetése büszke arra, hogy olyan fontos megrendelők számára készíthetünk alkatrészeket, mint a Mercedes-Benz, Ferrari, BMW, Porsche, Volvo, Opel, Alfa és a Maserati.

Terveink szerint az üzem további 450 fővel bővül, ahol a gyártósori pozíciók mellett számos új álláshelyet kínálunk fel mérnöki és technikusi munkakörökben is, ennek köszönhetően tárt karokkal várjuk a könnyűipari-, minőségbiztosítási-, mechatronikai- és gépészmérnöki végzettséggel rendelkező szakembereket.

Erősségünk, hogy a kiváló szakemberekből álló csapatunkat magas színvonalú képzésekkel tudjuk támogatni, valamint az új generáció kinevelésében is hatalmas szerepet vállalunk azzal, hogy szakmai gyakorlat, duális képzés lehetőségét biztosítjuk diákjainknak, hallgatóinknak.

Kérjük, látogasson el honlapunkra, vagy érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Yanfeng Hungary Automotive Interior Systems Kft.
Juhar utca 13-15., 17. 8500. Pápa Hungary
Tel: +36 80 949 021 (díjmentesen)
Fax:+36 89 511 706
[email protected]

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!