Állásbörze rovat

2017.03.27. 08:17

Valeo

Rólunk

A Valeo egyike a világ legjelentősebb autóipari beszállítóinak. A gépjárművek legkülönbözőbb kategóriáihoz tervezi, gyártja és értékesíti termékeit. 30 országban van jelen, világszerte 134 gyárat, 17 kutató-, 35 fejlesztő- és 15 elosztó központot működtet és 82. 800 alkalmazottat foglalkoztat.

A Valeo egyike azon kevés vállalatnak, amely a juttatások, a munkakörülmények magas színvonala, a képzési és karrierlehetőségek és a vállalati kultúrának köszönhetően 2012-től folyamatosan kiérdemelte a TOP EMPLOYER, azaz a legjobb munkahelynek járó minősítést.

A Valeo magyarországi gyára Veszprémben található, ahol 1998 óta gyártja vezető gépjárműgyártó partnerei számára elektronikai komponenseinek egyre szélesebb skáláját, köztük szenzorokat, kamera rendszereket, head – up display-t, indító kulcsot.

Veszprémi üzemünk az elmúlt években óriási növekedésen esett át. Míg 2013-ban létszámunk az ezer főt sem érte el, 2017-ben már több mint 2000 munkatárs választott bennünket, akik közül közel 200 munkatársat kutatás-fejlesztés központunkban foglalkoztatunk. A Gazdasági életben való jelenlétünk fontosságát az is tükrözi, hogy Magyarországon a legjelentősebb 50 termelő vállalat egyikeként jegyeznek bennünket.

Miért válaszd a Valeo-t?

Ha érdekel az autóipar és részese szeretnél lenni már ma a jövő technológiájának, akkor köztünk a helyed!

Látogass el a valeo.hu/karrier oldalunkra és találd meg álmaid állását nálunk. Műszaki, logisztikai, HR, pénzügyi területen pályakezdő és tapasztalt munkatársak jelentkezésére egyaránt számítunk, jellemzően legalább középfokú angol nyelvismerettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!