Állásbörze rovat

2017.03.23. 10:01

SAPA

A székesfehérvári Sapa Profiles Kft. Európa legnagyobb és legmodernebb sajtolt és megmunkált alumínium profilokat előállító üzeme, iparágának kulcsfontosságú szereplője. A Sapánál fejlesztett technológiával és termékekkel bárhol találkozhatsz: autókban, teherautókban, épületekben, még repülőgépekben is. Székesfehérvári üzemünk a skandináv vállalatokra jellemző emberközpontú cégkultúrával és több mint 1200 alkalmazottal folytatja tevékenységét.

Az alumínium a jövő féme. Termékeink piaca rohamosan növekedik. Folyamatosan keressünk magasan kvalifikált pályázókat, akik segítenek növelni vállalatunk teljesítményét és osztoznak velünk a sikereinkben.

Ha ambíciózus vagy, szereted a kihívásokat, és szeretnél a székesfehérvári Sapa sikertörténetének meghatározó szereplője lenni, akkor várunk csapatunkba!

Idén januárban tartották meg Frankfurtban a Sapa Extrusion Európai üzletágának éves konferenciáját. Az Elnöki Díjakat hagyományosan egy vacsorával kísért rendezvényen adják át azon Sapa vállalatoknak, amelyek egy-egy területen (pl. pénzügy, EHS innováció, értékesítés) a legjobban teljesítettek. Az utolsóként átadott “A legjobbak legjobbja“ nevű díjat az a termelési egység kapja, amelyik mindezeken, de legalább a legtöbb területen kiválóan teljesített. A múltban ezt a díjat gyakran az osztrák Sapa Nenzing vitte haza. Idén a Sapa történetében először ezt a neves díjat a magyarországi Sapa nyerte el! A 37 európai termelési egység közül a székesfehérvári üzem kapta meg ezt az elismerést.

Az ott említett tényezők közt szerepeltek az erős nyereség javulás, a kiváló hosszú távú megrendelések, a Termelési Kiválóság terén új mércéket felállító projektjeink mind a megmunkálásban mint a sajtolásban, az új mércéket felállító minőségi mutatóink, és ahogyan vállalatunk sikeresen átállt az olcsó, egyszerű árucikkek gyártásáról a komplex alumínium megoldásokra. Tavaly a világ összes Sapa üzeme közül mi nyertük el a Kiváló Színvonalú Termelésért járó díjat. Idén pedig Európa legjobbjaként számos területen a legjobban teljesítettünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!