Állásbörze rovat

2017.03.21. 10:14

Penny Market Kft.

"A REWE csoport 300 000 alkalmazottja elkötelezettséggel és szenvedéllyel, nap, mint nap egy közös célt követ: A legjobb teljesítményt nyújtani a vásárlóknak, a viszonteladóknak és a munkatársaknak."

A Penny Market Kft. a REWE csoport tagja, Magyarország és egyben Európa egyik vezető élelmiszer diszkontlánca. Magyarországon 1996 óta vagyunk jelen, és országszerte több mint 207 üzlettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Üzleteinket jelenleg két, a veszprémi Logisztikai Központ megnyitásával, 2017 őszétől három központi raktárunk szolgálja majd ki. Munkatársaink száma meghaladja a 3000 főt.

A PENNY élen jár saját remek minőséget képviselő termékeivel, melynek jelentős része hazai beszállítótól való. Sajátmárkás termékeink fontos szerepet játszanak abban, hogy egyszerre biztosítsuk fogyasztóinknak a legjobb ár érték-arányt és a tartósan alacsony árakat. Sajátmárkás termékeink túlnyomó részét szintén hazai beszállítók állítják elő, ilyenek a vevőink által is közkedvelt Sissy, Dárdás, Karát termékeink.

Veszprémben nyílik a zöld mezős beruházás eredményeképp létrejövő, 26.500 négyzetméteres, modern és fenntartható logisztikai centrumunk a Sepsiszentgyörgy úton. A 135 új munkahelyet kínáló komplexum a Nyugat Magyarországi Penny üzletek gyors, pontos kiszolgálását hivatott ellátni a vásárlóink jobb kiszolgálása, s így elégedettségük megőrzése érdekében.

Azért, hogy vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki, a következő 6 meghatározó alapelvünket tartjuk mindenkor szem előtt:

Szenvedélyünk a PENNY!

Lenyűgözzük a vásárlóinkat.

Amit nyújtunk: frissesség, legjobb minőség, legalacsonyabb árak.

Tisztességesek, nyitottak és őszinték vagyunk.

A lényegre koncentrálunk: egyszerűség és gyorsaság.

Új értelmet adunk a diszkontnak-minden ötlet számít.

PENNY – az én utam a sikerhez

Hálózati munkakörök
A Penny-Market 207 üzletében kínál elhelyezkedési lehetőséget üzletvezető, üzletvezető helyettes, műszakvezető és eladó-pénztáros munkakörökben.

Logisztikai pozíciók
A Penny-Market két meglévő, és 2017-ben Veszprémben nyíló új logisztikai központjában várjuk az árubeérkezéstől az árukiadásig számos, változatos munkakörben.

Központi pozíciók
Az expanzió, az építés, a beszerzés, az értékesítés, a minőség-ellenőrzés, a revízió, a jog, a marketing, a pénzügy-számvitel, a kontrolling, a humánerőforrás, az informatika területein találhatja meg az Önnek megfelelő karrier célt.

Képzési lehetőségek
Duális képzés – 3 éves üzletvezető képzés a Penny-Market és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara együttműködésében.

Friss Diplomás Program - 1 éves pályakezdő gyakornoki program, amely lehetőséget ad a központ és a logisztika területeinek megismerésére, és ezt követően akár hosszú távú elhelyezkedésre is.

Penny Market Kft.
2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. sz. főút, 21. km
Ügyvezetők: Jens-Thilo Kriegel és Silke Janz

www.penny.hu
www.karrier.penny.hu

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!