Állásbörze rovat

2017.03.28. 12:54

Mitől jó egy ingatlan iroda?

Az ember életének egyik legnagyobb anyagi vonzatú döntése az ingatlan adás-vétel, melyhez egyre nagyobb igény merül fel a szakszerű tanácsadásra és a folyamatok menedzselésére. Egy jó ingatlaniroda segíti az eladó és a vevő gyorsabb egymásra találását, az adás-vételek zökkenőmentes lebonyolítását. A több mint 10 éves Openhouse Országos Ingatlan Hálózat az utóbbi néhány évben Magyarország egyik legjelentősebb ingatlan- és hitelpiaci szereplőjévé vált – mondja Veszprémi Gergely, az Openhouse Veszprémi, Balatonalmádi és Balatonfüredi Ingatlan Irodáinak tulajdonosa.

Nyolc éve vagyunk aktívan jelen Veszprémben és agglomerációjában, valamint a megye Balaton-parti településein. Irodáink az évek során nagy ügyfélkörre tettek szert, így gyakran egyszerre jelentkezik nálunk a kereslet és kínálat, mely elősegíti az ingatlanok rövid időn belül történő értékesítését. A hazai ingatlankereskedelemnek jelentős lendületet adott, hogy a lakossági megtakarításokra a bankok által fizetett betéti kamatok és a jegybanki alapkamat is nagyon alacsony, az állampapír hozamok is leestek, így akinek van megtakarítása, az az ingatlanpiac felé fordult. Az ingatlanfejlesztéseknél is jelentős volumen növekedés figyelhető meg az előző évekhez képest, amelyhez hozzájárult az új lakás ÁFA csökkentés és a CSOK. Portfóliónk az ingatlankereskedelem fellendülésének is köszönhetően folyamatosan bővül, amelyhez hozzájárul a bizalomnövekedés, valamint annak felismerése, hogy az ingatlantulajdonosok – szakértelem hiányában – sokszor maximális erőfeszítéseik ellenére sem tudják elérni azt a hatékonyságot, eredményességet és gyorsaságot, amit az ingatlanközvetítő szakemberek. Kereső ügyfeleink már tudják, hogy érdemes bejelentkezni hozzánk, hisz így lehetőségük nyílik első kézből értesülni a piacon megjelenő legújabb, legjobb ingatlanokról.

A hatékony marketing és korszerű technikai háttér biztosítja a profi munkavégzést, emellett kollégáink csapatmunkája és felkészültsége garantálja az ügyfelek elégedettségét. Értékesítőink a folyamatos szakmai továbbképzéseknek köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkeznek az ingatlan adásvétellel kapcsolatos tudnivalókról, adó és illetékszabályokról, a gyakorlati eladástechnikai módszerekről, az ingatlanpiac helyi alakulásáról, az árakról, a keresletről, a kínálatról és az ingatlanforgalomról, tehát szinte mindenről, ami segítséget jelenthet egy jól megalapozott döntés meghozatalához.

Az Openhousenál kiemelt figyelmet fordítunk az adás-vételek megvalósításának finanszírozási módjára is. Az idő pénz - ennek okán az ingatlannal kapcsolatos valamennyi ügyintézést egy kézbe helyezhetik ügyfeleink. Fentieknek megfelelően a hitelügyintézésben is segítünk, sőt a pénzintézetek irodánk részére nyújtandó időszakos akciói keretében kedvezőbb feltételek biztosításához is hozzá tudunk járulni. Segítünk továbbá a 2015. július 1-től igényelhető CSOK ügyintézésben is, akár új, akár használt ingatlan vásárlására kívánják igénybe venni ügyfeleink. Szervezzük az értékbecslést, banki szerződést és közjegyzői időpontot. Szerződéskötés után a földhivatali ügyintézést is irodánk intézi. Szakképzett kollégánk segítséget nyújt továbbá lakás takarékpénztári megtakarítás és lakásbiztosítás ügyintézésében is. A tanácsadás és hitelügyintézés ügyfeleink részére ingyenes.

Az ügyfelek minél szélesebb körének kiszolgálása érdekében folyamatosan keresünk rátermett, jó értékesítési képességekkel megáldott kollegákat. Amennyiben Ön is érez magában készséget, érdeklődik az ingatlan szakma iránt, jelentkezzen hozzánk és legyen egy profi csapat tagja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!