Állásbörze rovat

2017.03.29. 06:00

A MIELL Quality-nél a munkaerő az érték!

A MIELL Quality Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő ipari, minőségügyi és szállítmányozási társaság, mely professzionális szolgáltatásokat nyújt autógyárak, autóipari beszállítók, egyéb ipari szektorban lévő gyárak részére.

A cég 2011-ben alakult vasvári központtal. Megalakulása óta folyamatosan részt vesz magyarországi autóipari beszállítók különböző irányú kiszolgálásában. A magas szintű elvárások teljesülését szervezett és jól képzett csapat mellett a bevezetett és folyamatosan fejlesztés alatt álló ISO 9001: 2009-es tanúsítással rendelkező minőségügyi rendszer biztosítja.

Partnereik kiszolgálása a minőség ellenőrzési tevékenységtől kezdve a speciális javítási, gyártósori támogatáson keresztül egészen az interim szolgáltatásokig terjed. A vállalat 2016-ban új divízióval bővült mely a gyártásra (lézervágás, hajlítás, hegesztés, összeszerelés, műszaki szolgáltatás) fekteti a hangsúlyt.

A vasvári MIELL Quality-nél a munkaerő az érték. Ennek érdekében folyamatos a terjeszkedés az ország különböző területein, és a határokon túl is. Elsősorban mérnöki, technikusi és minőségellenőri, operátori munkakörben nyitott az ajtó.

“A MIELL Quality munkatársaként Te is tehetsz azért, hogy munkád által jó minőségű gépjárműalkatrészek kerüljenek akár prémium autómárkákba.”

• Autóipari minőségellenőrzés
• Fémmegmunkálás
• Lézervágás, élhajlítás
• Logisztika, fuvarozás

Légy Te is a MIELL-csapat tagja!

www.csapattag.hu | [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!