Állásbörze rovat

2017.03.22. 09:59

Continental - több mint egy munkahely

A világ valamennyi autógyártója részére állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez részegységeket. Munkatársakat keresünk termelési és fejlesztési területre egyaránt. Kulturált munkakörnyezetet és számos szolgáltatást biztosítunk: pl. mobil gyógyszertár, speciális szűrővizsgálatok, szociális tanácsadás, gyors céges buszjáratok és kedvezményeket a megye számos sportközpontjában.

Continental AG

A Continental világ egyik vezető autóipari beszállítója. Fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és rendszerek, műszerezés, infotainment megoldások, járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek gyártójaként és szállítójaként a vállalat hozzájárul a nagyobb menetbiztonsághoz és a globális klímavédelemhez. A cégcsoport jelenleg több mint 220.000 munkatársat foglalkoztat 56 országban. Hazánkban öt vállalattal képviselteti magát, és több mint 7000 munkatársat foglalkoztat.

Continental Automotive Hungary Kft.

A vállalatunk két telephelyen működik. A budapesti gyárban autóelektronikai részegységeket és mikroelektronikai áramköri modulokat gyártunk, míg Veszprémben a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző (motor, kerék-, perdület-, IBS, LIPS és egyéb) szenzorokat. Szintén Veszprémben található Fejlesztési Központunkban, valamint gépjármű-tesztpályánkon az elektronikus vezérlésű fékrendszerek (ABS, ESC) és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozunk. Központunk teljeskörű projektfelelőse az ESC-rendszereknek – beleértve más lokációk, így a frankfurti központ koordinálását is - melynek köszönhetően a Continental vevőit teljes mértékben Veszprémből szolgáljuk ki a világ minden részén. Szenzorfejlesztési csoportunk az intelligens akkumulátor szenzor (IBS) tervezésének kompetenciaközpontja.

Vállalatunk veszprémi telephelyén 2200 munkatársat foglalkoztatunk, köztük közel 500 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt. Folyamatos beruházásokkal, technológiai és termékprofil-bővítésekkel biztosítjuk vevőink számára a legjobb termékeket és a legmagasabb minőséget.

Amit ajánlunk

Külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére. Az egyéni teljesítményt, kompetenciát rendszeresen értékeljük, és a kiválóságot, a jó ötleteket megfelelően díjazzuk.

Új munkatársaink beilleszkedését mentorprogramunk segíti. Kollégáink részére hétköznapi feladataik megoldásához számos szolgáltatást biztosítunk, pl. mobil gyógyszertár, állandó orvosi ügyelet, speciális szűrővizsgálatok, szociális tanácsadás, céges ATM, ingyenes gyors céges buszjáratok, modern étterem.

Ezen túl Veszprém megye számos sportközpontjában sportolási kedvezményeket nyújtunk dolgozóinknak. Munkatársaink és családjaik számára évente megrendezzük családi napunkat, és hagyományosan karácsonykor is együtt ünnepelünk.  Egyetemi hallgatóknak

A Pannon Egyetemen várjuk a hallgatókat Continental által támogatott Járműrendszertechnikai szakirányú mechatronikai mérnök mesterképzésre, és 2016 őszétől új, 2 féléves akkreditált tantárgyunkra „Autóipari szoftver- és hardverfejlesztés a gyakorlatban” címmel.

Ismét lesz Continental - BEST mérnökverseny!

2017 április 12-13-án megrendezésre kerül országos mérnökversenyünk, melynek során a fiatalok bepillantást nyerhetnek a vállalat életébe, Fejlesztési Központjába.

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!