Állásbörze rovat

2017.03.21. 14:10

Bock Hungária Kft.

A Bock Hungária Kft., a nemzetközi érdekeltségű Bock cégcsoport tagja. Piacvezető családi vállalkozásként Magyarországon Ajkán és Noszlopon található telephellyel rendelkezik.

Martin Bock 1969-ben egyetlen géppel indította vállalkozását és alapozta meg a mai Bock-cégcsoport tevékenységét, mely azóta az irodabútor alkatrészgyártás területén vezető szerepet tölt be. Telephelyeink világszerte megtalálhatók: Németországban, Magyarországon, Kanadában és Kínában. A vállalat töretlen sikerét a magyarországi telephelyeken összesen 950 motivált munkatárs biztosítja.

Cégünk meghatározó a műszaki megoldások területén: az irodabútor- és az autóipar számára a vevői igényeket magas szinten kielégítő koncepciót biztosít a fejlesztéstől a gyártásig.

A noszlopi telephelyen az irodaszék mechanikák szerelése és kárpitozása mellett, az irodabútorokhoz használatos poliuretán termékek gyártásával, valamint alumínium megmunkálással foglalkozunk.

Az ajkai telephelyen történő szerszám- és alkatrésztervezés, a szerszámgyártás, a műanyag termékeink fröccsöntése, valamint ezek összeszerelése szintén magas hozzáadott értéket képvisel.

Cégünk saját céges gépjárműparkkal rendelkezik, mellyel termékeink napi kiszállítását biztosítjuk a vevő felé.

A kitűzött vállalati céljaink megvalósításához szívesen fogadjuk ugyanúgy a motivált pályakezdők, mint a magasan kvalifikált, új kihívásokat kereső, tapasztalt jelentkezők pályázatát, legyen szó akár termelési, gyártási, logisztikai, minőségbiztosítási  vagy akár gazdasági területről.

Örömmel üdvözölnénk Önt is Munkatársaink között! Látogasson meg minket standunkon!

A Bock Hungária Kft. Csapata

Bock Hungária Kft.
H-8456 Noszlop hrsz.:02/12
Tel.: +36 88 505-850 Fax: +36 88 505-851
E-Mail: [email protected], internet: www.bockonline.de
H-8400 Ajka Timföldgyári u. 17-19
Tel.: +36 88 216-146 Fax: +36 88 215-978
E-Mail: [email protected]

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!