Ajka

2015.04.27. 07:26

Több mint ötven napirendi pontot tárgyal az ajkai képviselő-testület

Ajka - Piac kialakításáról, sporttámogatásokról, az önkormányzat cégeinek beszámolóiról tárgyal a képviselő-testület április 29-én kilenc órakor a városháza hatodik emeletén.

Penk Tímea

A napirendi pontok között szerepel az Avép, az Avar Ajka, az Ajka-Öko, a Primer, a Kristályfürdő, az Ajkai Temető Fenntartó és Szolgáltató, illetve az F.C. Ajka, az Ajka Sport 2005, az Ajkait, az Újélet 8 Ingatlanhasznosító, a Nagytóberek, valamint az Ajkai Média és TV Ajka Kft.-k beszámolója és üzleti terve. A képviselők tárgyalnak továbbá a közösségi együttélés szabályairól, a lakó- és középületek felújításáról és energiatakarékos korszerűsítésének a támogatásáról, a közterületek használatáról. Napirendre tűzték az önkormányzat és intézményeinek mérlegbeszámolóját és zárszámadását, az önkormányzat folyószámlahitelét és belső ellenőrzését, valamint a kézilabda klub, a trampolin sportegyesület, a Cápa Vízipóló Klub, az F.C. Kft. és az FC Ajka SE TAO-s fejlesztését, illetve az Ajka Sport 2005. Kft. sportfejlesztési program támogatását. A képviselők tárgyalnak a településrendezési eszközökről, ingatlanvásárlásról, bírósági ülnökök választásáról, Sportért elnevezésű díszoklevél adományozásáról és az ipari park területén iparcikkpiac és termelői piac kialakításáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!