Ajka

2017.04.22. 18:31

Star Wars - Csillagok közt békében és háborúban

Ajka - A Star Wars világában mélyülhettek el a Sci-Fi Klub tagjai és vendégei a legutóbbi összejövetelükön.

Penk Tímea

Az Úrkúti Csillagászati Klub vezetője, Ivanics Ferenc arról tájékoztatta lapunkat, hogy Darth Revan-nel, Bo-Katannal és egy kis jawa-val találkoztak a program résztvevői, akiket Füredi Helga, Nagy Lehel és idősebb kisfiúk, Nagy Lehel kalauzolt el a messzi-messzi galaxisba.

- Igazi Csillagok háborúja rajongó családot ismerhettünk meg, ahol az apa egy Sith lovag, az anyuka egy mandalore-i harcos, nagyobbik fiúk pedig egy jawa gyűjtögető. A vendégek Pápáról érkeztek, hogy igazi kozmikus élményt nyújtsanak színvonalas műsorukkal - számolt be a klubvezető. A több mint kétórás ingyenes program zenés belépővel indult, mely elkápráztatta a közönség soraiban helyet foglaló gyerekeket. A legbátrabbak fénykard párbajt vívhattak Darth Revan sith lovaggal, sokan vedlettek át csillagharcossá.

Fotó: Úrkúti Csillagászati Klub

- Helga és Lehel beavatott minket a hazai Csillagok háborúja rajongói közösség működésébe: az 501-es Légió országos szinten a legkiforrottabb és legjobb jelmezekkel rendelkező társulat. Önkéntes munkával mutatják be világukat a legkisebb Star Wars rajongóknak is, iskolákban, gyermekotthonokban, kórházakban és különböző rendezvényeken jelennek meg - ismertette Ivanics Ferenc, aki hálás volt a családnak az ajkai látogatásért. A vendégek bemutatták azokat a karaktereket is, akiket megformáznak jelmezeikkel, ezáltal a közönség is jobban el tudta őket helyezni a Star Wars szerteágazó univerzumában. A jelmezeik elkészítéséről és a felhasznált anyagokról tájékoztatást kaptak a vendégek. pet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!