Ajka

2015.06.03. 17:01

Meghirdetem a Te ne dobd el! akciót

Ajka - Teszem ezt átván, hogy mennyi a szemét, veszélyes hulladék mindenütt, s látván, mennyi a szorgos-dolgos, tisztaságot és egészséges környezetet akaró ember, aki mások felelőtlensége miatt próbálja menteni a menthetőt.

Civil Tudósítónktól

Mert valaki(k) ezeket megszentségtelenítették, bepiszkolták, háztartási és egyéb hulladékukkal komoly kárt okoztak, és nagy veszélynek tették ki környezetünket. Én azt mondom, a neveléssel, otthon, a szülői példamutatással kezdődik minden. Nem tartom valószínűnek, hogy lusta, felelőtlen szemetelő embertársaink gyermekükkel karöltve viszik ki fertőzést-halált hozó zsákjaikat az erdőbe, remélem, ez így is van.

De egyedül se vigyék!

Modern világunk elengedhetetlen tartozéka minden háztartás malaca, a kuka, amit rendszeresen visznek, ürítenek, amire figyelni lehet, kis helyet foglal és mégis rejt, gyűjt mindent, amire nekünk már nincs szükségünk.

Mondom: nem az erdő a szemétlerakó. Nem a rét a piszokkonténer. Nem a város utcáin kell éktelenkednie és csúfoskodnia hétköznapjaink martalékának.

Meghirdetem, hogy ne szemeteljünk! Senki. Kíváncsi vagyok, hányan jönnek, jelentkeznek.

Otthon végezhető. Nem akció. Minden napra szól.

Vargáné Czobor Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!