Ajka

2017.06.25. 16:35

Jól teljesít mindenben

AJKA Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója 2016. oklevélben részesült kitünő tanulmányi eredménye és számos sportsikere miatt Monostori Noel, a Fekete-Vörösmarty iskola diákja.

Tisler Anna

Az országban összesen 409 diák kapta meg a kitüntető címet. Monostori Noel az elismerést Budapesten a Földművelésügyi Minisztériumban vette át. A gálára csupán a jók közül is a legjobbakat hívták meg.

Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár köszöntőjében elmondta, hogy azok a diákok, akik elhatározták, hogy kemény munkával, kitartással, szorgalommal és tehetséggel a tanulásban és a sportban is helytállnak, méltán válnak példaképpé környezetükben.

Monostori Noel a legjobbak között Fotó: Tisler Anna

Noel a kiváló tanulmányi eredménye mellett két sportágban is az élvonalban van. Sikeres kerékpáros és gumiasztalos. A diákolimpián mountain bike B és gumiasztal A kategóriában szintén a második helyen végzett.

Noel a BringAjka KSE és az Ajkai Trampolin Egyesület sikeres versenyzője. A gumiasztal sportággal három évesen ismerkedett meg, a terepkerékpározással két éve foglalkozik komolyabban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!