Ajka

2017.04.18. 21:17

Húsvéti tojáslövés Ajkán

Ajka - Húsvéti tojáslövő versenyen próbálták ki az ügyességüket a sportág kedvelői az Ajkai Technikai és Tömegsport Egyesület által tizenhetedik alkalommal meghirdetett versenyen vasárnap délelőtt a lőtéren.

Tisler Anna

A szervező egyesület vezetője, Péntek Vendel kérdésünkre elmondta, hogy a sporttársak minden évben várják a versenyt, amelyre idén ötvenöten neveztek be. A résztvevők három versenyszám közül választhattak. A program délelőtt 9 és 11 óra között zajlott. Az íjászatban Guzslován Edina, Nagy Márk és Birsel Márton végzett az élen.

A kispuskában Biczó László, Takács Balázs, Varju Gábor bizonyult a legjobbnak, díjat kapott még Péntek Andrea, valamint az országos versenyre készülő középiskolás Tili Nóra. Légpuskában a serdülőknél leány kategóriában Tili Nórát jutalmazták, a fiúknál Fazekas Levente, Hofsttel Zsolt, Takács Balázs gyűjtötte a legtöbb pontot.

A junioroknál Kerner Martin és Birsel Márton végzett az élen, a felnőtteknél Tóth Erika, Péntek Andrea, valamint Darvas Lajos, Péntek Vendel és Birsel Péter kapott oklevelet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!