Ajka

2015.04.27. 19:44

Extrém sportnap fiataloknak

Ajka - Extrém sportokkal és a diszkósok munkájával ismerkedtek a Fiatalok napja résztvevői a hétvégén a Civil házban.

Tisler Anna

Közösségépítő sportos délutánt Nagy Balázs a Nagy László szabadidőközpont munkatársa saját ötlete alapján szervezte a város középiskolás diákjainak és a fiatal felnőtteknek.

Nagy Balázstól megtudtuk, az volt a rendezvény célja, hogy kimozdítsa a korosztály tagjait a számítógép elől, a virtuális valóságból, megismertesse velük a szabadidő eltöltésének más módjait is, valamint  azoknak, akik tehetséget éreznek magukban, kedvet csináljon a zenéléshez, sportoláshoz.

Látványos kerékpáros bemutató az extrém pályán
Fotó: Györkös József

A programot  Csonka Ottília diákpolgármester, a Bródy gimnázium tizedikese nyitotta meg.

Az extrém sportokban a bemutatkozáson túl versenyzésre is volt lehetőség. A legeredményesebb versenyző  street workout kategóriában Szabó János (Ajka),  parkour - freerun kategóriában Bihari Levente (Pápa), mountain boardban Németh Attila (Ajka), dirtben Konrád Gábor (Devecser), rollerben Tordai Máté, (Balatonfüred), BMX kategóriában Koppány Gábor (Ajka),  görkorcsolyában Takácsi Zoltán (Ajka), gördeszkában  Giczi Gergő (Nagysimonyi), kiemelt különdíjban részesült Réthy Ferenc (Mosonmagyaróvár).
A napot a budapesti Mango Rise zenekar koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!