Ajka

2017.05.16. 20:00

Élmények és díjak - Jól szerepeltek a Hanghullám megyebeli versenyzői

AJKA Fellépési lehetőségekkel, életre szóló élményekkel és ajándékokkal gazdagodtak a II. Hanghullám zenei tehetségkutató verseny döntőjébe jutott versenyzők.

Tisler Anna

 

A vasárnap a Nagy László Szabadidőközpontban rendezett döntőről senki sem távozott üres kézzel. A zsűri tagjai nem helyezéseket adtak ki, ugyanis volt olyan kategória, amelyben a döntőre már csak egy versenyző maradt, hanem a legjobbakat díjazták. Ajka város önkormányzatának 300 ezer forintos fődíját a budapesti Faluvégi Fanni érdemelte ki. A Veszprém megyei versenyzők közül is sokan bizonyultak valamely szempont szerint a legjobbnak. A legjobb női hang Arany Tímea lett, ő Veszprémből nevezett, a legjobb férfihang Gráncsa Ferenc, aki Ajka testvérvárosában, Székelykeresztúron él. A közönségdíjat Zab Johanna balatonalmádi versenyző érdemelte ki. A legjobb szólista különdíját Mihálydeák Annamária székelykeresztúri versenyző kapta. A zenekarok közül a tapolcai Badison, az ajkai Rajbizli és a sümegi és ajkai Iván Anna-Szűcs Tamás lett a sorrend. A legjobb Ajka környéki előadó a herendi Hirschl Laura lett.

Faluvégi Fanni a díjátadón. A legjobb női hang díját Arany Tímea kapta Fotó: Györkös József

Rig Lajos országgyűlési képviselő is ajánlott fel díjakat. A zsűri tagja volt Kiss Kamilka, Szászik Melinda, Abaházi Csaba, Beck Zoltán és Borvári László.

A tehetségkutató verseny gálaműsorát június 11-én tartják az Agorán.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!