Ajka

2015.08.30. 12:48

Adományok a nélkülöző iskolásoknak

Ajka - A közelgő tanévkezdést segítve szervezett országos gyűjtést a rászoruló gyermekek javára a Demokratikus Koalíció. Ajkán Keller Imre vezetésével több családot is támogattak.

Mayer Balázs

Felhívásokon keresztül tájékoztatták a lakosságot a karitatív akcióról, országszerte gyűjtőpontokat létesítettek a városokban, ide várták az olyan felajánlásokat, amelyek az iskolakezdéshez szükségesek lehetnek.

– Papírlapokat, füzeteket, tollakat, ceruzákat, megunt mesekönyveket gyűjtöttünk, illetve kitelepültünk áruházak elé, itt pénzbeli adományokkal is támogathatták kampányunkat – mondta el Keller Imre a DK Veszprém Megye harmadik számú választókerületének elnöke. A beérkezett adományokból öt családnak tudtak tanszereket adni. Iskolatáskákat is kaptak, ezekben helyezték el a tolltartókat, íróeszközöket, füzeteket, de kötelező olvasmányok és mesekönyvek is lapultak a csomagban. Rajtuk kívül további öt család kapott Erzsébet utalvány formájában harmincezer forint értékű támogatást.

- Mindnyájan tudjuk, hogy adni jobb, mint kapni. Megható és egyben jó érzés volt látni a csillogó szemű gyerekeket, és ahogy együtt örültek szüleikkel az ajándékoknak – jegyezte meg a kerületi elnök.

Fotók: Keller Imre
ftp: 2015. 08. 29. / myb / tanszertamogatas_1 12
myb_DKadomanygyujtes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!