Ajka

2015.07.26. 15:43

A strand királynője

Ajka – Egy szombathelyi hölgy nyerte a Kristályfürdő szépe versenyt, amelyet szombaton rendeztek.

Mayer Balázs

A strand királynőjének a választására színes programokkal készültek a szervezők, azonban az időjárás nem volt kegyes.

Tizenöt fiatal hölgy nevezett az ajkai strand szépségversenyére, amelyet már hatodik éve rendeztek meg. Az ország minden területéről, sőt, még Szlovákiából érkezett versenyző.  A lányok először elegáns hétköznapi ruhában vonultak színpadra, majd bikinibe, végül koktélruhába öltözve mutatták meg szépségüket. A versenyzőket egy öttagú zsűri értékelte.

A Dinamik Rock and Roll tánccsoport bemutatóját követően nagy eső zúdult a strandra, ezért a verseny második fordulója és több programja is elmaradt. A zsűri az első forduló pontjai alapján hirdetett eredményt. Az idei verseny győztese a szombathelyi Jónás Kinga, második helyezett Nagy Viktória, aki Szlovákiából érkezett, harmadik a borszörcsöki Horváth Szilvia. Különdíjat kapott az ajkai Kemenes Vivien.

- Most először nyertem szépségversenyen, így valóra vált egy gyerekkori álmom – nyilatkozta meghatódottan Jónás Kinga. Elmondta, hogy koreográfusként dolgozik, lételeme a tánc, rendszeresen jár szépségversenyekre, ezért sokat kell gyakorolnia. Odafigyel az egészséges étkezésre és rendszeresen sportol. A strand idei királynőjének a tavalyi Miss World győztese, Kulcsár Edina a példaképe és mentora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!