Zirc

2014.12.27. 17:12

Staféta Kelemen Gáborral

Cz. Budai Katalin, múlt heti vendégünk azt kérdezi Kelemen Gábortól, a zirci önkormányzat munkatársától, hogy milyen sportlétesítménnyel gazdagodott a város a közelmúltban.

Mátételki András

– Önkormányzatunk eredményesen pályázott a fővárosi Ovi-Foci Közhasznú Alapítványnál, aminek köszönhetően kizárólag az óvodásoknak épült egy sportpálya. A mini létesítmény 6x12 méteres, műfüves, palánkkal körülvett és hálóval lefedett. Közel nyolcmillió forintba került, aminek az önrészét – 2,8 millió forintot – a város teremtette elő.

– A pálya multifunkcionális, azaz a foci mellett kosárlabdázni, teniszezni, röplabdázni s egyéb játékos gyakorlatokat lehet rajta végezni. A projekthez tartozó képzési program keretében az óvodapedagógusok majd elsajátítják a sportág sajátos ismereteit. Noha a pálya elkészült, a hideg miatt még nem vették birtokukba a kicsik, éppen ezért az ünnepélyes átadás csak jövőre lesz.

Kelemen Gábor azt kérdezi Mustos Istvántól, miért alakult 10 éve zenebarátok klubja Nemesvámoson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!