Zirc

2014.04.07. 11:20

Nyugdíjasok versenyeztek

Sakk és rejtvényfejtő versenyt rendezett a Megyei Nyugdíjas Klubok Szövetsége és a Zirc Városi Nyugdíjas Klub pénteken a művelődési házban.

Horák János

A rendezvényt Ottó Péter, a település polgármestere nyitotta. Elmondta, a versenyt Kabódi József emlékére rendezték. Közölte, a templomi kórusok találkozója egybeesik Zirc várossá válásának 30. évfordulójának ünnepségével, és felhívta a jelenlevők figyelmét, hogy mikor idejönnek, látogassanak el a többi programra is.

Kósa Ernő (szemben) (Fotó: Horák János)

Paulics István, a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesület képviseletében megköszönte, hogy sokan jöttek el a versenyre. Hangsúlyozta, fontos hogy minden korosztálynak legyen programja. Kabodi József emlékét Kósa Ernő és Szirbek Nándor idézte, fel, majd elindult a verseny. Keresztrejtvény fejtésben a 3. helyezést Madarászné Kajdacsy Ágnes, a 2 helyezést Szabó Lajos, az első helyezést pedig Dorner Zoltánné érte el. Sudokuban a dobogó harmadik fokán Árkovits Elemérné, a másodikon Portik Sándor, az elsőn pedig Madarászné Kajdacsy Ágnes végzett. A sakkversenyen harmadik helyet Krepsz Gábor, a másodikat Szabó Vilmos, az elsőt pedig Kurics László Endre szerezte meg. A csapatversenyekben második helyen Bakonyszentlászló, az első helyen pedig Ajka végzett.

 

Címkék#sakk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!