Zirc

2014.10.08. 11:58

Innovációs vándorkiállítás nyílt Zircen

Zirc - Környezetvédelmi projektek és innovációs kutatások anyagai is megtekinthetők az Óbudai Egyetem vándorkiállításán a Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Kutasi Zsófia

Az egyetem a kiállítás keretében mutatja be és ajánlja intézményét az érdeklődő diákok és szülők és pedagógusok számára. A tárlaton többek között megtekinthető, hogy az egyetem munkatársai egy jó ötletet gyakorlatban hogyan fejlesztenek használható termékké. Az innovációs vándorkiállításon néhány projekt közérthető leírása is megtekinthető, emellett a karok, többek között a műszaki menedzser, villamosmérnök és mérnök informatikus képzések és néhány kutatóműhely is bemutatkozik.

Az egyetemi fejlesztésekben a környezetvédelem kapja a központi szerepet. A projektek lehetőséget adnak a hallgatóknak, hogy a tanórákon elsajátított tudást elmélyítsék, a több tárgyban szerzett ismereteket összekapcsolják. Szó esett arról is, hogy a megyében a végzett egyetemi hallgatóknak jó esélyeik vannak a piacképes képzettségekkel elhelyezkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!