Zirc

2014.03.05. 15:05

Foci 2014 percig Zircen

Zirc - Idén hatodik alkalommal fociztak éjt nappallá téve a Zirc Városi Ifjúsági Fórum tagjai és barátaik a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola tornatermében.

Horák János

A meghívásos rendezvényre közel száz játékos érkezett Zircről és környékéről, Győrből, és Budapestről. A részvevő tíz csapat között február 28. péntek éjféltől 33 óra 34 percen keresztül, azaz vasárnap 9.34 óráig folyamatosan zajlott a játék.

A 60 meccs alatt csaknem 600 gól esett. A dobogó legfelső fokát végül a Spangli nevű csapat foglalhatta el, a második helyezést a Hiszünk FC szerezte meg, a Csontdarálók lettek a harmadikak (mindhárom csapat zirci). A gólkirály címet Varga Ferenc (Spangli) szerezte meg 33 góljával, a legjobb játékosnak járó díjat Valler Balázs (Hiszünk FC) kapta, a legkitartóbb játékosnak járó oklevelet Tilai Martin (Dinamó Győr) vehette át.

A hatvan meccsen hatszáz gól született. Lányok is játszottak (Fotó: Horák János)

A legjobb kapusok elismerést a zirci Cserepes Eszter, valamint a budapesti Szembratovics Szelli kapta, akik a legjobb női csapatnak megválasztott Úgyis a talajra fogjuk... játékosai voltak.

A közösségfejlesztő sportrendezvény szakmai hátterét a zirci művelődési ház adta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!