Zirc

2014.06.30. 13:40

Elismerték a jól teljesítők munkáját

A Semmelweis-nap alkalmából a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézetben a vezetés öt szakembert részesített kimagasló teljesítményükért jutalomban.

Müller Anikó Hanga

Elismerésben részesült Bíró Ildikó ápoló, Dobróka Eleonóra raktáros, Erdélyi Istvánné műtősnő, Kadnár Szilvia ápoló és dr. Kovács László belgyógyász osztályvezető főorvos. Az idei évtől ez egy új kitüntetési forma – főigazgatói dicséretben részesült Bokor Gyula beteghordó, dr. Csordás József sebész főorvos és Székelyné Kovács Erzsébet számviteli és pénzügyi osztályvezető.

A kitüntetettek balról jobbra: Kadnár Szilvia, dr. Csordás József, Erdélyi Istvánné, dr. Kovács László, Dobróka Eleonóra, Bokor Gyula, Székelyné Kovács Erzsébet, Bíró Ildikó (Fotó: Révész Ferenc)

A jutalmakat dr. Vermes Tamás főigazgató adta át a kórház kollektívája jelenlétében az ünnepelteknek.

Az ünnepségen megjelentek az intézményben egykor dolgozó meghatározó orvosok, akik ma már nyugdíjasok, így dr. Krisztinkovics Mária, dr. Merkly Tamás és dr. Monszpart László, aki 1960-tól 1990-ig volt a kórház igazgatója, valamint a sebészet osztályvezető főorvosa. Jelenlétével megtisztelte az ünnepséget Ottó Péter polgármester is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!