Zene

2014.08.28. 17:50

Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben

Várpalota - Három napon át szól a zene a Cseri-parkerdőben, a település határában ugyanis tegnap megnyitotta kapuit az Alfa fesztivál.

Szabó Péter Dániel

Az égiek is a fesztiválozók pártjára álltak, hiszen napsütéses idő és meleg fogadta a második alkalommal megrendezett szabadtéri dzsemborira érkező fiatalokat. A nagysátorban már délután helyi zenekarok melegítették be a közönséget, a feldolgozásokkal operáló Funthomas Band például becsülettel helytállt a deszkákon. A fesztivál alaphangját azonban az őket követő lány-trió, a Dorothy adta meg.

A kemény rockzenét játszó lánytrió, a Dorothy tagjai igen energikus koncertet adtak a nyitónapon (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Estére már kis túlzással megtelt a parkerdő. Nem is csoda, hiszen már a nyitónapon olyan zenekarok váltották egymást, mint az Edda, az Intim Torna Illegál, a Magashegyi Underground vagy a Road. A mulatság pénteken és szombaton is folytatódik, olyan bandák zenélnek majd, mint a Lord, Majka és Curtis, a Kiscsillag, de a Hooligans, Péterfy Bori, az Aurora és a Depresszió is koncertet ad Várpalotán.

 

 




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!