Veszprém

2014.10.29. 18:29

Tőzsde road-show újra

November 5-én ingyenes előadásokon tájékozódhatnak az érdeklődők a tőzsde világáról a Pannon Egyetem B épületében.

Heffler Péter

A Budapesti Értéktőzsde road-showjának idei első állomása a Pannon Egyetem lesz, ahol az érdeklődőknek elismert szakértők segítségével lehetőségük nyílik betekinteni a tőkepiac világába.

A november 5-én délután 15:30-kor kezdődő előadások során a résztvevők közelebb kerülhetnek a tőzsde világához azáltal, hogy megtudják, hogy is működik az, illetve miként lehet valaki sikeres befektető.

– Az egész road-show célja, hogy próbáljuk közelebb hozni a befektetési döntéseket az utca emberéhez – kezdte Tóth Attila, a Budapesti Értéktőzsde általános vezérigazgató helyette. - Ez egy befektetői alapismereteket terjesztő ingyenes rendezvény, ahol több befektetési szolgáltató szakemberei nyújtanak átfogó tájékoztatást az értékpapírpiacok működéséről, így a résztvevők elsőkézből szerezhetnek hasznos információkat azoktól, akik ezt professzionális szinten űzik. A rendezvény interaktív, így az érdeklődők nemcsak hallgathatják az előadásokat, hanem felmerülő kérdéseikkel aktívan alakíthatják annak tematikáját is – fűzte még hozzá Tóth Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!