Veszprém

2014.10.25. 18:54

Szimfonikus popslágerek a Hangvillában

A V-Tech, a Fiesta, a Kozmix, s Vastag Tamás legnagyobb slágereit hallhatta nem mindennapi hangszerelésben szombat este a Crossover Symphonic Live koncert közönsége a Hangvillában.

Szabó Péter Dániel

Stílusokon átívelő szimfonikus koncertsorozat a Crossover Symphonic Live, amelynek lényege, hogy ismert magyar előadók és zenekarok örökbecsű opuszait élőben adja elő egy rockbanda és egy szimfonikus zenekar. Első alkalommal 2014 decemberében a Budapesti Kongresszusi Központban rendezték meg a különleges hangversenyt, amelynek egyöntetű sikerét láva a szervezők és a résztvevő előadók úgy döntöttek: az országszerte bemutatják az alaposan áthangszerelt, s ezáltal bizony új értelmet is nyerő slágereket. Így volt ez szombat este a veszprémi Hangvillában is, ahol a Napló szervezésében került sor a rendhagyó koncertre.

Ezúttal az állandó fellépők közül Kefir (V-Tech), Csordás Tibi (Fiesta) és Lányi Lala (Kozmix) lépett színpadra a szép számú nézősereg előtt, míg exkluzív vendégként a veszprémi származású énekes, Vastag Tamás csatlakozott a produkcióhoz.

A Homokba írt szerelem, az Ének az esőben és a Kozmix a házban éppúgy felcsendült, mint a Hasta Manana, a Hola Mi Amor vagy az Angelina, de az Őrizd az álmot című dal sorait is együtt énekelte a közönség Vastag Tomival, aki ezt követően Lányi Lalával együtt adta el a Sinatra-klasszikus My way-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!