Veszprém

2014.12.19. 14:30

Veszprémi választás: Szentpáli Kolost jelölte a Munkáspárt

Pénteken délelőtt bemutatkozott a Magyar Munkáspárt képviselőjelöltje, az egyetemi hallgatóként induló Szentpáli Kolos.

Heffler Péter

A február 22-i időközi választáson Veszprém megye 1. számú választókerületében az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt, melynek apropóján pénteken délelőtt bemutatkozott a városban a Magyar Munkáspárt jelöltje, a mindössze húsz esztendős Szentpáli Kolos.

Szentpáli Kolos és Thürmer Gyula a veszprémi sajtótájékoztatón (Fotó: Heffler Péter)

A sajtótájékoztatón Thürmer Gyula, a párt elnöke hangsúlyozta, hogy a legjobb jelöltjüket indítják a választáson a fiatal politikus személyében. A pártelnök elmondta, hogy bár Szentpáli Kolos nem veszprémi születésű, de pontosan tisztában van a diákokat érintő problémákkal, hiszen még ő maga is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatója.

Szentpáli Kolos elmondta, hogy fiatal kora ellenére eddig is kivette a részét a Munkáspárt feladataiból. Képviselőként pedig különösen a fiatalok és a munkanélküliek problémáit karolná fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!