Veszprém

2015.04.19. 18:05

Sikeres hallgatók

Veszprém – A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói sikeresen szerepeltek az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Balla Emőke

Harminckettedik alkalommal rendezték meg az Országos Tudományos Diákköri Konferencia közgazdaság-tudományi szekcióját, melynek idén a Budapesti Gazdasági Főiskola adott otthont. A rendezvényen a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói jó eredményeket értek el.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián minden kilencedik dolgozatot a közgazdaság-tudományi szekcióban neveztek. A 442 bemutatott dolgozatot negyvenhárom tagozatba sorolták, minden tagozatban egy első díj született. A negyvenhárom első díjból kettőt a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatói kaptak. Első díjjal jutalmazták Katona Attila Imre dolgozatát (Kockázat alapú többtényezős szabályozó kártya kidolgozása a mérési bizonytalanság figyelembevételével), valamint Kurbucz Marcell Tamás munkáját (Projektek átfogó tervezésének és koordinálásának támogatása mátrixokkal).

A dolgozatok egyharmada kaphatott I–III. helyezést, és kevesebb mint felét értékelték valamilyen díjjal, amelybe már a különdíjak is beleszámítottak. A különdíjak szintén értékesek voltak: a kar két hallgatója például publikációs lehetőséget kapott a Vezetéstudomány című folyóiratban.

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karáról összesen huszonöt pályamunkát neveztek, s a dolgozatok közül tíz hallgató az első három díj valamelyikét szerezte meg. A különdíjakkal együtt pedig szinte mindegyik veszprémi hallgató kapott valamilyen elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!