Veszprém

2014.12.15. 14:53

Segítenek, ahogy tudnak - Tűzifát és meleg ételt osztanak

Veszprém – Folytatja a négy éve megkezdett karitatív programját a Verga Zrt., a társaság e télen is ezer mázsa tűzifát és ezer adag meleg ételt oszt szét rászorulók között.

Tremmer Tamás

A Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. a karitatív szervezetekkel együttműködve, az „Ezernyi Segítség” közjóléti programján keresztül negyedik éve könnyíti meg környékbeli, nehéz sorsú családok életét. A program keretében telente legalább ezer adag vadhúsból készült meleg egytálételt, és ezer mázsa tűzifát osztanak szét a társaság munkatársai a rászorulóknak. Mindezt Tengerdi Győző, a vállalat vezérigazgatója jelentette ki a karitatív akció idei indításakor.

A jótékonysági akcióhoz a felajánlásaikat karitatív szervezeteken keresztül - Családsegítő Szolgálat, Katolikus Karitász, Máltai Szeretetszolgálat, Vöröskereszt – juttatják el a rászorulóknak. Tengerdi Győző arról is tájékoztatott, hogy az üzemi területükhöz tartozó önkormányzatok, valamint civil szervezetek közreműködésével 200 fenyőfát is felajánlanak nehéz sorsú családoknak.

 

Némedi Lajos veszprémi alpolgármester a köszönet hangján beszélt. Úgy fogalmazott: reméli, hogy a szeretet ünnepe mindenki számára meghozza a lelki békét. Ahhoz azonban, hogy ne csak a lélek, hanem a test is melegedjen, nagyban hozzájárulhat a Verga Zrt. e nemes cselekedete, amelynek keretében támogatják azokat a családokat, amelyeknek segítségre van szükségük.

Az idei jótékonysági akció nyitányaként a Verga Zrt. Veszprémben, a Családsegítő Szolgálatnál száz mázsa tűzifát, a Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Házában pedig 300 adag ételt osztott ki rászorulóknak. A karitatív munkát Veszprém mellett Várpalotán és Herenden is végeznek, ezekre a településekre a közeljövőben jutnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!