Veszprém

2015.04.17. 09:14

Rúgták a bőrt és zumbáztak a rendőrök a sportnapon

Veszprém - Alapvető szerepe van az egészségmegőrzésben, az eredményesebb munkavégzésben a mozgásnak, a sportnak – ez derült ki Töreki Sándor megyei rendőr-főkapitány megnyitójából, a megyei rendőrségi sportnapon, pénteken, a Jutasi úti helyőrségi sportközpontnál, a Schönherz pályán.

Kovács Erika

A főkapitány hozzátette, a programok lehetőséget adnak a kötetlen találkozásra, beszélgetésre is, ami ugyancsak jótékony az emberi, munkahelyi kapcsolatokra nézve. A sport fizikailag és lelkileg egyaránt feltölti az embert, amire nagy szükség van a megfeszített munka mellett - hangoztatta Töreki Sándor, aki ezúttal elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a programokon, de kevés szabadidejében szívesen kerékpározik, fut.

Pogány Péter bűnügyi főkapitány helyettes (balról), Lakatos István, a Veszprémi Rendőr Sportegyesület elnöke, Töreki Sándor megyei rendőr-főkapitány, és Ipsits Csaba, városi rendőrkapitány a megnyitón. Fotó: A szerző

A sportpálya és környéke már kora reggel megtelt a több száz résztvevővel, akik számos program közül választhattak, többek között várta őket foci, amelynél női csapatok is indultak, futás, súlylökés,  kerékpártúra, gerinctorna, lábtenisz, zumba, kangoo, egészségügyi állapotfelmérés. Mindemellett érdekes fegyverzet-technikai és szolgálati jármű, illetve baleset-megelőzési bemutatót is tartottak az érdeklődőknek.

Az MH 54. Veszprém Radarezred és a rendőrségi körzeti megbízottak csapata mérkőzött meg egymással a futballpályán.

A Szent-György napi sportrendezvényt, illetve a megyei egészségmegőrző nyílt napot idén is a megyei rendőr-főkapitányság, a Veszprémi Rendőr Sportegyesület, a Magyar Honvédség 54. Veszprém Radarezrede, valamint a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport intézete szervezte meg, amire családjaikkal együtt meghívták dolgozóikat, illetve a bíróságok, ügyészségek, a büntetés-végrehajtási intézet,  valamint a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal veszprémi munkatársait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!