Veszprém

2014.08.27. 13:23

Összegyűltek Porga Gyula ajánlásai

Veszprém – A jelöltállításhoz szükséges ajánlások több mint hétszeresét gyűjtötte össze Porga Gyula.

Balla Emőke

A Fidesz-KDNP veszprémi polgármesterjelöltje szerda délután leadta az önkormányzati választáson induláshoz szükséges aláírásokat. Mint ahogy arról korábban  beszámoltunk, az ajánlásokat augusztus 25-étől szeptember 8-ig gyűjthetik a választáson indulni kívánók. A polgármester-jelöltséghez 10 ezer és 100 ezer lakosságszám között minimum 300 választópolgár ajánlása szükséges. Porga Gyula, a város polgármestere két nap alatt a szükséges aláírások több mint hétszeresét gyűjtötte össze, az  aláírásgyűjtő ívevet dr. Mohos Gábor jegyző vette át. A Helyi Választási Iroda vezetője elmondta: az ajánlásokat a Helyi Választási Iroda munkatársai ellenőrzik, majd a Helyi Választási Bizottság veszi nyilvántartásba a jelöltet.



Dr. Mohos Gábor jegyző vette át szerdán az íveket Porga Gyulától (Fotó: Stiger Ádám)

Porga Gyula az ívek leadása után is folytatja az aláírások gyűjtését, hogy minél több választópolgárral találkozhasson és aki szeretné, támogathassa őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!