Veszprém

2014.07.31. 17:26

Örömünnep a teljesség jegyében

Szép számú zenei fellépő, érdekes táncbemutatók és temérdek családi program várja majd az érdeklődőket augusztus 8-9-én az I. Veszprémi Varázslaton.

Heffler Péter

Első alkalommal kerül megrendezésre a Veszprémi Varázslat, mely a szlogenje szerint is „Örömünnep a teljesség jegyében”. A Séd-völgyben a Kolostorok és kertek rendezvényterülete ad majd otthont augusztus 8-9-én a program-sorozatnak, melyről szerda délelőtt a jezsuita kolostorban tartottak sajtótájékoztatót a szervezők és Némedi Lajos alpolgármester. Tíznél is több zenei produkcióval, köztük olyan fellépőkkel, mint a Sapphyre Project, Hriczu Ádám és Rozsnyói Péter, kiállításokkal, kézműves foglalkozásokkal, táncbemutatókkal és egyéb érdekes családi programokkal várják majd az érdeklődőket a két nap alatt. A teljesen ingyenes rendezvényen fő szerepet kap még a költészet, az egészséges életmód és táplálkozás megismerése, valamint lesz véradás is, adott tájékoztatást Gecs Mónika és Kálazi Ági, a rendezvény háziasszonyai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!