Veszprém

2012.12.12. 19:47

Önkéntesek a kórházban

A Kórházi Önkéntes Segítő Szolgálat Alapítványnak a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban tevékenykedő tagjainak szerveztek karácsonyi ünnepséget.

Varga Ibolya

A kórházi önkéntes segítők a betegek hangulatának, komfortérzetének javításában vállalnak szerepet. Elbeszélgetnek a betegekkel, elkísérik őket a következő vizsgálatra, feladják a lottójukat, megveszik a kedvenc újságjukat, a beteg gyerekekkel játszanak. 

A köszöntés után együtt nézték meg az ünnepre készült műsort (Fotó: Gáspár Gábor)


Veszprémben Plank Beáta hangolja össze a munkájukat.  Az utóbbi években bensőséges karácsonyi ünnepségen köszönik meg az önkéntesek segítségét a kórházban. A tegnapi ünnepségen Baratiné Véninger Gabriella, ápolási igazgatóhelyettes köszöntötte az  önkénteseket és méltatta a munkájukat. Azt a sok kedvességet, szeretetet, amivel néha még a gondos szakmai munka eredményességét is javítani tudják. Közösen nézték meg a meghívottakkal a karácsonyi műsort, majd személy szerint is köszönetet mondtak mindazoknak, akik önkéntesként részt vállalnak a munkájukból. A műsor után még hosszasan elbeszélgettek  és megosztották egymással az élményeiket.    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!