Veszprém

2014.08.01. 15:25

Őket indítja az LMP

Az LMP ismertette Új az irány, Veszprém! című programját, valamint bemutatta a veszprémi választókerületek egyéni jelöltjeit.

Heffler Péter

Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika képviselője ismertette az LMP veszprémi önkormányzati választási programját és bemutatta a választókerületek egyéni jelöltjeit.

Az Új az irány, Veszprém! fókusztémái közé tartozik a helyi gazdaság erősítése, lakóépületek és intézmények komplex felújításának előmozdítása, illetve a megújuló energiaforrások előtérbe helyezése. Feladatuknak tekintik új kerékpárutak építését és a közlekedés átszervezésével a belváros tehermentesítését. Továbbá segítenének a devizahitelesek, a pályakezdők és a hajléktalanok helyzetén, átfogó hulladékgazdálkodási tervükkel pedig csökkentenék a város hulladéktermelését.

Elöl Cséby Géza, Zelenák Adrián, Gerstmár Ferenc, Madarasi – Papp Rita, Bráz János, mögöttük: Horák János, Borszéki Attila, Guzslován Gábor, Veisz Szilárd, Hites Viktor (Fotó: Heffler Péter)

Az LMP mind a tizenkettő egyéni választókerületben önállóan indít jelöltet és állít listát, ezek szerint Horák János, Gerstmár Ferenc, Borszéki Attila, Guzslován Gábor, Veisz Szilárd, Hites Viktor, Cséby Géza, Tóth Balázs, Bráz János, Kiss András, Somfai Attila, Madarasi–Papp Rita lesznek a jelöltek.

Gerstmár Ferenc bemutatta az LMP Veszprém megyei közgyűlési lista frissen megválasztott listavezetőjét, Zelenák Adriánt, aki a jövőben egyik fő feladatának tekinti majd a megyei közgyűlés átláthatóságának javítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!