Veszprém

2015.02.21. 10:40

Mozgósít az MSZP

Veszprém - Közel háromszáz MSZP-s aktivista, több mint némelyik párt teljes tagsága, érkezett szombaton Veszprémbe, hogy segítse Kész Zoltán független képviselőjelölt kampányát - nyilatkozta Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szombaton, a párt sajtótájékoztatóján.

Szám Dorottya

- Nyilván egy szövetségben vannak véleménykülönbségek, de abban mindenki egyetért, hogy annak a diktatúrának, amelyet Orbán Viktor kialakított Magyarországon, véget kell vetni. Mindenki érzi, hogy elég intenzív déli szél fúj, amely ezen a környéken mindig viharral végződik. A vihar vasárnap jön, ami biztosan leviszi a tetőt a Fidesz házának tetejéről. Ha sikerül, folytathatjuk azt a munkát, amelyet Horváth Imre kezdett el Budapesten, Kész Zoltán folytat Veszprémben és remélhetőleg Pad Ferenc fog befejezni a tapolcai körzetben - fogalmazott Gőgös Zoltán. Hozzátette, hogy hiába tűnik erősnek a nemzeti együttműködés rendszere, az embereket nem lehet becsapni.

MSZP-s aktivisták kampányolnak a Kossuth utcán. Fotó: Szám Dorottya

- Mi azért szövetkezünk itt, hogy megmondjuk az embereknek: a kezükben van a sorsuk, és ha az esélyes ellenzéki jelöltre szavaznak, akkor elindulhat Magyarországon az a folyamat, amelynek a vége a Fidesz bukása lehet.

Gőgös Zoltán átadta az Európai Szocialisták Pártjának üdvözletét. Elmondta, hogy egy olyan Európát szeretnének Kész Zoltánnal, amelybe minden vélemény belefér, és a vélemények ütköztetéséből alakul ki egy demokratikus köztársaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!