Veszprém

2014.04.24. 19:25

Mezei futásban is összemérték tudásukat

Veszprém - Jól szerepeltek a Veszprém megyei alakulatok katonái a Magyar Honvédség napokban rendezett mezeifutó-bajnokságán.

Szabó Péter Dániel

Harminckét katonai szervezet összesen 620 katonája állt rajthoz a veszprémi Honvéd-pályán megtartott nagyszabású versenyen.

Nők és férfiak egyaránt rajthoz álltak a honvédségi versenyen (Fotó: Szabó Péter Dániel)

Nem volt egyszerű dolguk az indulóknak, hiszen a szervező MH 54. Veszprém Radarezred igen nehéz pályát jelölt ki, komoly szintkülönbségeket kellett legyőzni egy-egy kör teljesítésekor Mindez azonban nem szegte kedvét a versenyzőknek, akik között ott voltak a veszprémi MH Légi Vezetési és Irányítási Központ, az MH Pápa Bázisrepülőtér, a várpalotai MH Bakony Harckiképző Központ és a már említett radarezred katonái is.

Összesen 22 kategóriában, valamint váltófutásokban hirdettek győztest. A Veszprém megyeiek kitettek magukért, Domán Gábor nyá. százados (radarezred) és Tamás Attila főtörzsőrmester (Pápa) arany- érme mellett több értékes dobogós helyezést is szereztek, a házigazda radarezred csapata pedig összesítésben hatodikként zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!