Veszprém

2014.07.25. 18:45

Kormányablak a járási hivatal épületében

Veszprém - A kormányablak július 28-tól a Budapest úton, a Veszprémi Járási Hivatal új épületében fogadja az ügyfeleket.

Heffler Péter

Hétfőn nyílik meg Veszprém megye legújabb kormányablaka az áprilisban átadott Veszprémi Járási Hivatal épületében a Budapest út 3-5. szám alatt. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott, a Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője tájékoztatása szerint hétfőtől az Óvári Ferenc utcai kormányablakban megszűnik az ügyfélfogadás és többek között a fogyasztóvédelem is az új épületbe költözik.

Takács Szabolcs (balra) és Kovács Zoltán (jobbra) a tájékoztatón (Fotó: Heffler Péter)

Elhangzott: eddig kilenc telephelyen működtek a Járási Hivatal szervei. A hatékonyságot emeli, hogy ezentúl egy épületben összpontosul az ügyintézés, ahol hétfőtől 8-20 óráig várják az ügyfeleket. Az egyablakos ügyintézéssel a kormányablakok, kezdetben csupán ötven ügykört láttak el, ami mára eléri a kettőszázhatvanat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!