Veszprém

2015.02.20. 11:44

Kész Zoltán: A többség elégedetlen?

Veszprém - Mindenki szavazzon február 22-én. Vasárnap arról döntünk, ki képviselje a térséget az országgyűlésben, egyben a jelenlegi kormányzat teljesítményéről is véleményt mondunk.

Tremmer Tamás

Mindezt Kész Zoltán, a baloldal képviselő jelöltje fogalmazta meg kampányzáró sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta, az elmúlt hónapban lejárta a településeket, mindenhol többször is megfordult. A 25 polgármester közül 22-vel beszélt, lakossági fórumokon tízezer személlyel találkozott. Mindenhol szóba került, hogy az embereknek, a választókerületben élőknek milyen problémáik vannak. A beszélgetések során többnyire azt tapasztalta, hogy az elégedetlenek vannak többségben, és aggályaiknak hangot is adtak.

Ahhoz, hogy a többség véleményének érvényt tudjanak szerezni, a Fidesz alkotta választási törvény szerint a legesélyesebb jelöltre kell szavazni. Bármily tisztességesek is az indulók, nyerési esélye csak Kész Zoltánnak van. Szerinte hangsúlyos nap február 22-e, nemcsak Veszprém, hanem Magyarország szempontjából is. A választás demokratikus jog, ezzel élni kell, fogalmazott.

Újságírói kérdésre jelezte, hallott Mihalovics Péter most napvilágot látott gazdagodásáról, de nem ismeri konkrét ügyet. A korrupció minden formája ellen fel kíván lépni, ahogy ezt a programjában deklarálta is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!