Veszprém

2014.10.21. 18:05

Jól teljesítő polgárőrök

Veszprém – Elismerésben részesültek az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a kiemelkedően dolgozó polgárőrök, köztük több megyénkbeli is.

Tisler Anna

A hírt Dülk Józseftől, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettesétől tudtuk meg. Budapesten a Stefánia palotában tartott ünnepségen a kitüntetéseket dr. Túrós András nyugalmazott rendőr altábornagy, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, és dr. Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára adta át.

Kopácsi Sándor Erdemrendet kapott dr. Töreki Sándor, Veszprém megye rendőrkapitánya, rendőrségi főtanácsos. Az Év polgárőre címet Dülk József vette át ki-emelkedő munkájáért. Az Év polgárőr egyesülete címet a Nyirád Polgárőr Egyesület érdemelte ki. Az Év Polgárőr Pedagógusa címet Soháné Csóka Zitának, a kolontári egyesület tagjának ítélték oda. A Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatában részesült Kórosi Tibor, a dózsavárosi egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!