Veszprém

2014.07.09. 15:00

Ismét Csaba-napi összejövetel

Veszprém - Szép hagyományt ápolnak a Bakonyalja lakóparkban, ahol a Csaba-napi mulatságra idén tizennegyedik alkalommal gyűlt össze a lakóközösség.

Heffler Péter

Irigylésre méltó és manapság igazán ritka hagyományt ápolnak a Bakonyalja lakóparkban, ahol 2001. óta minden évben összejönnek Csaba napján és egy éjszakába nyúló sütögetésen igyekeznek ápolni a jószomszédi viszonyt. A program Varga Csaba elmondása szerint véletlenül alakult ki. Amikor mostani lakhelyükre költöztek feltett szándékuk volt, hogy jobban megismerjék szomszédjaikat.

Ezért összejövetelt szerveztek a környéken, aminek Csaba-napi apropóját a közeli szomszédságban élő másik két druszája adta. Eleinte csak 12-14 ember társaságában zajlottak a sütögetések, de negyediken már közel százhatvanan vettek részt. A 2004-es mulatságra egyébként az akkori alpolgármester is kilátogatott és egy ízben még egy remek zenekart is rendeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!