Veszprém

2015.02.14. 10:46

Igazságos adózás, munkahelyteremtés - Bemutatkozott az Aquila párt

A korrupció visszaszorítása, igazságosabb adózási rendszer, munkahelyteremtés – ezek az Aquila párt fő célkitűzései, hangzott el a párt sajtótájékoztatóján.

Kutasi Zsófia

- A pártot tizenhét éve istennek fogadalmat tett emberek alkotják, akik a hazugságmentes életre tettek ígéretet. Avilai Szent Teréz szavaival élve Jézus és én – mi vagyunk az egység – fogalmazott a sajtótájékoztatón Varga Péter Miklósné, az Aqulia párt Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében az időközi országgyűlési képviselő-választáson indított jelöltje, a párt elnöke.

Hozzátette: - kérjük azokat, akik kiábrándultak a politikából, hogy ehhez a krisztusi többséghez csatlakozzanak és segítsenek abban, hogy Magyarország valós és igazságos legyen.

Varga Péter Miklósné kiemelte, ha a választáson nyerne a párt, akkor több területen politikusok helyett elsősorban szakemberek bevonásával dolgoznának.

Első lépésként a korrupciós visszaélések ellen tennének intézkedéseket. Lehetőség lenne arra, hogy ha bárki anomáliát, visszaélést észlel, akkor azt bejelentse és ha az jogos, akkor egy szakemberekből álló csoport, hivatalból feljelentést tenne. A munkahelyteremtés érdekében két sávos adórendszert vezetnének be. A párt elnöke szerint az igazságos adózásnak köszönhetően nem kellene minden nap újabb terheket kivetni.

Kérjük azokat, akik kiábrándultak a politikából, hogy a krisztusi többséghez csatlakozzanak és segítsenek abban, hogy Magyarország valós és igazságos legyen - fogalmazott Varga Péter Miklósné, a párt elnöke Fotó: Kutasi Zsófia

- Veszprémben a mézesmadzag húzogatás megy, adni kellene egy esélyt egy újnak, aki nem hazudik – hangsúlyozta Varga Péter Miklósné, aki szerint a valós munkahelyteremtés fontosabb, mint például egy park kialakítása. Hozzátette: ma nem éri meg a vállalkozóknak bejelenteni a dolgozóikat, ezen a helyzeten is segítene az igazságosabb adózás. Az elnök a sajtótájékoztatón ismertette továbbá a párt Túllépés című tudományos, negyedévente megjelenő folyóiratát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!