Veszprém

2014.11.26. 17:55

Huszonhárman kaptak emlékdiplomát

Emlékdiploma-átadó ünnepségen köszöntöttek pedagógusokat a városházán a napokban.

Marton Attila

Az ünnepségen aranydiplomát vehetett át az ötven éve oklevelet szerzett Angyal Sándorné, Korbély Zoltánné, Orosz Antalné, Kurucz Zoltánné, Szolnoki János Lászlóné és Vajda Ilona.

Hatvan esztendeje vette át oklevelét, ezért az ünnepségen gyémántdiplomában részesült Csiszár Zoltánné, Donát Róbert, Kovács Jánosné, Sándor Jánosné, Káldy Gézáné, Kiss Károlyné, Katsányi Sándorné, Lukácsi Lászlóné, Rupert Endréné és Szathmáry Árpádné.

Vasdiplomát vehetett át az oklevél megszerzésének 65. évfordulója alkalmából Kremó Zsigmondné, Werner Ottóné, Jancsó Endréné, Kiss Jánosné, Szilli Mihályné, Balázs Zoltán és Kövesdi Jenőné. Köszöntőjében Némedi Lajos alpolgármester méltatta az emlékdiplomájukat átvevő pedagógusokat. Elmondta, hogy tiszta szívvel és szeretettel adták át az ismereteket pályájuk során.

Halmay György önkormányzati képviselő, a köznevelési bizottság elnöke pohárköszöntőjében úgy fogalmazott, a szülők legdrágább kincsüket, a gyermekeket bízzák a pedagógusokra, ezért nem hibázhatnak.

Az átadóünnepségen közreműködött Kéry Kitti, a Veszprémi Petőfi Színház színésze.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!