Veszprém

2014.12.12. 11:42

Együttműködés az ügyfelekért

Jogi segítségnyújtás, áldozatvédelem, panasznap, mediáció, pártfogó felügyelet terén együttműködési megállapodást írt alá Némethné Szent - Gály Edit, a Veszprémi Törvényszék elnöke és Takács Szabolcs Veszprém megyei kormány megbízott a törvényszéken, pénteken.

Kovács Erika

Az aláíráson részt vett Varga Gábor, a törvényszék büntető kollégiumának vezetője, Pfeifer Péter törvényszéki bíró, sajtókoordinátor és Vincze Edina, a Veszprémi Járásbírósági elnök helyettese.

- Az Országos Bírósági Hivatal stratégiai céljaival, a bíróságokra jellemző szemléletváltással összhangban áll az együttműködés, amelynek célja a színvonalas ítélkezés, az ügyfelek minél hatékonyabb kiszolgálása – érvelt Némethné Szent-Gály Edit. Hozzátette: a bíróság és a kormányhivatal kitűnő kapcsolatát jelzi, hogy azokat a területeket, amelyeket érint az együttes munka, közösen állították össze a kormányhivatallal.

(Fotó: Penovác Károly)

Takács Szabolcs kormánymegbízott üdvözölte a törvényszék és hivatala megállapodását, mely a gyors és hatékony ügyintézést szolgálja. Jelezte, rendezvényeikre, programjaikra, különös tekintettel a jogi segítségnyújtásra meghívják a bíróság szakembereit. Arról is beszélt, hogy a mostani csak a kezdet a felek között, mert adódnak még olyan területek, amelyeknél folytathatják a közös munkát. Ilyenek például az igazságügyi szolgálatnál a szociális, illetve gyámügyi feladatok.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!