Veszprém

2015.03.20. 15:50

Drogprevenciós foglalkozások az iskolákban

A Szertelenül, vidáman elnevezésű egészségfejlesztési-drogprevenciós programsorozat zárásaként rendeztek sportversenyeket a foglalkozásokon részt vevő diákoknak a Március 15. utcai sportcsarnokban pénteken.

Marton Attila

A programban a Deák, a Báthory, a Jendrassik és a Medgyaszay iskola diákjai vettek részt, a szakemberek a csatlakozó osztályokban harminc interaktív foglalkozást tartottak októbertől márciusig, közölte Virányi Judit, az Alkohol–Drogsegély Ambulancia Egyesület elnöke.

Sportversenyt tartottak a foglalkozásokon részt vevő diákoknak a Március 15. utcai sportcsarnokban (Fotó: Zwicker Tamás)

Az oktatást az egyesület munkatársai mellett a kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve, illetve a Veszprém megyei és városi rendőrség szakemberei irányították. A két általános iskolában a hetedik és nyolcadik osztályosok, a középiskolákból a kilencedik és tizedik évfolyamos diákok vettek részt a programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!