Veszprém

2017.08.16. 17:00

Családi nap a völgyben

VESZPRÉM Az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ családi napot szervez a Kolostorok és kertek rendezvényterületen augusztus 26-án.

Balla Emőke

A családi napon  sok kisgyerek próbálja ki az arcfestést

A Városi Művelődési központ az elmúlt évek hagyományához híven családi nappal búcsúztatja a nyarat. A délután három órakor kezdődő rendezvényen megelevenedik a Furfangos csudavilág; több mint 60 játék, kreatív és tudást gyarapító szórakozás, önfeledt játék várja a gyerekeket. Bemutatót tart a Lung Ch'uan Tao Kung Fu School, öt órakor az Iszkiri Zenekar ad koncertet. Az együttes produkcióiban a modern világ és a mese játékos könnyedséggel keveredik. Fellépéseiken saját szerzeményeik mellett a legnépszerűbb magyar gyerekdalok is felcsendülnek. Hat órakor az Irigy Hónaljmirigy négy tagú formációja áll színpadra, hét órakor pedig a Flying Sticks zenekar műsora szórakoztatja a családokat. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!