Veszprém

2014.08.26. 17:04

Bemutatkoztak a Jobbik veszprémi jelöltjei

Veszprém - A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprémi Szervezete bemutatta polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit a Polgármesteri Hivatal előtti téren kedden.

Kutasi Zsófia

- Arra törekedtünk, hogy ne elitista gárdát állítsunk össze, hanem a társadalom minden rétege képviselve legyen a jelöltjeink által, így a tagjaink között van kétkezi munkás, és jogász is - fogalmazott Sárándi Balázs, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprémi Szervezetének elnöke. Hozzátette: fontosnak tartja, hogy a tizenkét választási körzetben minden polgár érdeke képviselve legyen, és az önkormányzatban pedig létrejöjjön egy komoly ellenzék.



Az 1. számú választókörzetben Forgó Gyula, a 2-esben Vörös Roland, a 3-asban Forgóné Kelemen Judit, a 4-esben Szócsin Miklósné, az 5-ösben Fodor István, a 6-osban dr. Pataricza Tünde, a 7-esben Sárándi Balázs, a 8-asban Czilinger Horváth László, a 9-esben Oldjay Miklós, a 10-esben Godzsa Tibor, a 11-esben Orsik Márk, a 12-esben Farsang István indul. A szervezet polgármesterjelöltje Forgóné Kelemen Judit, aki elmondta, a megélhetés, a rend, és az elszámoltatás azok az irányelvek, melyeket helyi szinten is szeretne érvényre juttatni. Ezeket a foglalkoztatásban és az ellátás területein is fontosnak tartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!