Veszprém

2014.09.30. 14:26

Bemutatjuk a városok polgármesterjelöltjeit: Forgóné Kelemen Judit

Forgóné Kelemen Judit polgármesterjelölt programjában fontos helyet kap a munkahelyteremtés és a munkahelyek megtartása. A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselője az öt veszprémi polgármesterjelölt egyike.

Balassa Gergő

Forgóné Kelemen Judit azt vallja, hogy szakítani kell az erőből való politizálás gyakorlatával, hiszen minden szervezet programjában van támogatható elem. Nem azt kell nézni, hogy ki ad be egy javaslatot, hanem azt, hogy az szolgálja-e az itt élők érdekeit, véli. Forgóné Kelemen Judit programja célul tűzte ki a jólét, otthonteremtés, bizalom, biztonság, igazságosság és közösség megteremtését. A jóléthez biztos munkahelyek és jövedelem, biztonságos egészségügyi ellátás, és a nevelési intézményeik magas színvonalú működése kell, vallja a politikus.

A jelölt szerint elkerülhetetlen az elmúlt négy évben bevezetett, lakosságot sújtó adók megszüntetése, mértékük csökkentése

A polgármesterjelölt programjában fontos helyet kap a munkahelyteremtés és a munkahelyek megtartása önkormányzati szinten is, valamint a helyi vállalkozások segítése a rendelkezésre álló eszközökkel. A Jobbik helyi vállalkozók bevonásával indítaná be otthonteremtési programját. Forgóné Kelemen Judit céljai között szerepel az itt élők és a város vezetése közötti bizalom visszaszerzése is. A városi döntések meghozatala minél szélesebb körű társadalmi egyeztetéssel valósuljon meg, a város irányítása pedig ne lobbiérdekek mentén történjen, hangsúlyozta.

A képviselő aláhúzta: szükség van a közbiztonság fokozottabb erősítésére, egyes városrészekben a városőrség felállításával, a polgárőrség hatékony támogatásával. Az időskor biztonságának megteremtése, a szociális ellátás erősítése is fontos részt kap a programban. A közszolgáltatások díjazásának igazságosnak kell lenni a város területenkénti fejlesztése kapcsán, tette hozzá. A jelölt elkerülhetetlennek tartja az elmúlt négy évben bevezetett, lakosságot sújtó adók megszüntetését, mértékük csökkentését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!